måndag 27 mars 2017

En hektisk april!

April månad blir en hektisk läsmånad!Flera nya böcker kommer ut, och några eftersläntrare från mars ska hinnas med.
Då jag lånar nästan allt jag läser på biblioteket sker ju en viss förskjutning i när jag få nya böcker i min hand; när boken kommer släpps ska den ju gå till Bibliotekstjänst för behandling och i bland händer det ju att jag inte är först på bollen så att säga! ;-)
April innehåller inte bara nyutkomna böcker. Innan jag läser Camilla Läckbergs "Häxan" måste jag avsluta de tidigare böckerna i serien, vilket i dagsläget innebär "Lejontämjaren".
Det ska också hinnas med en bokutmaningsbok (#boktokigsutmaning2017) och en bokcirkelbok.
Såhär ser läsplanen ut: 
Omslagsbild Med dig vågar jag allt av  Ted Hesselblom och Anna Lihammer (släpptes 6 mars)
OmslagsbildMajken minröjare av:, Karin Brunk-Holmqvist (släpptes 15 mars) Karins böcker är alltid underbara! :-D
OmslagsbildNässelvrede av Solveig Vidarsdotter (uppföljaren till "Isvittring". Släpps 30 mars och jag är vansinnigt peppad på att läsa den!)


OmslagsbildFixaren av: Gabriella Ullberg Westin (Tredje delen i Hudiksvalls-serien, och även denna är jag väldigt peppad på! Släpps 3 april)
OmslagsbildHäxan av:Camilla Läckberg (Närmare presentation behövs nog inte! Släpps 7 april, och innan jag läser den ska jag hinna med att läsa Lejontämjaren också så att jag är i fas!

Ytterligare en aprilbok som jag troligen inte hinner få förrän i maj är: 
OmslagsbildDen som går på tigerstigar av: Helena Thorfinn (uppföljaren till "Innan floden tar oss". Släpps den 27 april)

Däremot ska jag hinna med OmslagsbildMIN FAR HADE EN DRÖM av Barack Obama till bokcirkeln den 18 april, och som sagt en bok i Boktokigs läsutmaning, som i april ska vara en slumpmässigt vald bok ur bokhyllan. Nog har jag någon liten tunnis som kan bli nästan slumpmässig? :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar